Shangri-La Al Husn Resort & Spa OmanMuscat

1 av 10

Shangri-La Al Husn Resort & Spa ligger på en klippa med utsikt över Omanbukten mot en dramatisk fond av robusta berg – som något taget ur en saga. Läget är underbart lugnt vid en turkosblå havsvik strax utanför myllrande Muscat med all sin mosaik, moskéer och magnifika lyxjakter. Under ett decennium har hotellet satt standarden gällande lyx i Muscat, och nu öppnar man efter en omfattande renovering och separering från systerhotellet Shangri-La Barr Al Jissah. Här skräddarsyr du dina upplevelser och aktiviteter med en Shangri-La-specialist som är helt dedikerad att göra din vistelse till något extra. Alla rum och sviter har privat och omtänksam butlerservice, och när du kommer finns redan en iPod tankad med din favoritmusik på rummet. Inredningen går i traditionell arabisk stil och har målningar av lokala omanska konstnärer. Vissa av rummen har en möblerad terrass eller balkong. Köket har fått en ny, hälsosam och socialt medveten filosofi, och i den nya strandgrillen serveras färsk fisk och skaldjur från Oman. Man serverar gärna middagar på spektakulära platser, som till exempel på klipporna med utsikt över havet - helt enkelt ”Dine by Design”. Den privata stranden är fylld med dagbäddar och skuggande cabanas för långa dagar vid havet. Som gäst på Al Husn har du tillgång till alla faciliteter på Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa.

Inga barn under 12 år tillåtna på hotellet.


Preferred Partner

Shangri-La Group

Boka din resa genom oss och ta del av förmånerna i Shangri-La Groups lojalitetsprogram. Kontakta oss gärna för mer information. 

Läs mer om Shangri-La Group

Hotellfakta

 • Antal rum

  180
 • Avstånd till flygplats

  45 minuters transfer med bil från Muscat flygplats
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Gym, Pool, Restaurang, Spa.
 • Lämpar sig väl för

  Sol & bad.

Alexandra Florén

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Bästa tid att resa är oktober-maj
 • Flygtid

  9 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Shangri-La Al Husn Resort & Spa i Lifestyle

 • Oman - ett ökenäventyr

  • Annika Björkroth

  Allt fler vill åka till otroliga Oman och uppleva det riktiga Arabien bortom skyskraporna i Mellanösterns eget Las Vegas, Dubai.

  Läs mer

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.