Ozen by Atmosphere MaldivernaSouth Malé Atoll

1 av 15

Ozen by Atmosphere är något så ovanligt som ett exklusivt all-inclusive resort på Maldiverna.  Madahoo Island ligger i atollen South Male 45 bekväma minuters båtresa från den internationella flygplatsen. Ön är smal och stäcker sig i en perfekt nord-sydlig riktning och kan därför servera såväl sagolika soluppgångar som magiska solnedgångar. Bakom den orörda lagunen syns endast horisonten, men under ytan väntar både mantor, valhaj och ett eller annat skeppsvrak på den dyk- eller snorkelsugne. Villor är ljusa och jordnära på stranden om de nu inte vilar på pålar över lagunen. Stora utomhusdäck, privata infinitypooler med fiberoptisk stämningsbelysning. Det finns dessutom flera familjevillor, och för ett större sällskap finns en större enskild vattenvilla på 430 kvadratrum med tre sviter till sovrum, stor pool på 35 kvadratmeter, ett personligt gym och ett extrarum med separat ingång för t.ex en barnflicka. All-inclusive-paketet Indulgence innebär tillgång till restauranger, drycker och över 80 viner, en exklusiv fine dining-upplevelse samt behandlingar på spa i paritet till antalet spenderade nätter. Dessutom olika båtutflykter och två snorkelturer per dag. På ELENA Spa & Wellness Complex erbjuds gäster ett brett utbud av behandlingar från hela världen i privata sviter med utsikt över lagunen. Ozen by Atmosphere har fler restauranger med allt från mer avslappnat till fine dining. Pärlan är ändå M6M – Minus Six Meter. Sex meter under ytan serverar denna restaurang med fisk som specialitet underbara skaldjursrätter. Direkt på korallrevet.

Hotellfakta

 • Antal rum

  90
 • Avstånd till flygplats

  45 minuter med båt från Malé flygplats
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Barnklubb, Gym, Pool, Restaurang, Spa.
 • Lämpar sig väl för

  Familjevänligt, Sol & bad, Dykning.

Inga Rosén Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 15 oktober 2018

ERBJUDANDE

 • Bo 8 nätter och betala för 6 eller bo 12 nätter och betala 9 under perioden 9 januari-7 april 2018
 • Bo 7 nätter och betala för 5, bo 10 nätter och betala för 7 eller bo 12 nätter och betala för 8 under perioden 8 april- 23 december 2018.
 • Ytterligare 10% rabatt vid bokning minst 60 dagar före avresa

Prisexempel från 32 100 kr per person eller 151 000 kr/familj (2 vuxna och 2 barn under 12 år)

I priset ingår 7 nätter i Earth eller Wind Villa (för par) eller Earth Family Suite med pool och butler service (för familjer) all-inclusive Indulgence,  val av 2 dyk eller 2 spabehandlingar under vistelsen, flyg och båttransfer. Prisexemplet gäller under perioden 8 april-31 oktober 2018.

Fakta destination

 • Visum

  Inget visum krävs för svenska medborgare.
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Valuta

  Rufiyah

Väderkalender

30°C Temp just nu

Dag 28°C Natt 27°C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Få erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.

Kontakta oss

Ring oss

+46 8 54 50 59 50 Prata med en av våra reseexperter.
Öppet mån-tors 09.00–17.30
och fredagar 09.00–17.00.

Kontakta mig

Maila oss

info@travelbeyond.se