Hurawalhi Island Resort MaldivernaLhaviyani Atoll

1 av 11

Hur klyschigt det än låter är Hurawalhi Island Resort en ”only adults oas” mitt i havet för den vuxne som söker lugn och ro. På den privata korallön i den vackra atollen Lhaviyani är du som gäst endast välkommen om du är över 15 år gammal. Atmosfären är lugn, romantisk och förtrollande vare sig du väljer att bo direkt på stranden eller i en villa på pålar ovan lagunen. Varje villa är en egen liten del av paradiset med utsikt mot solens vaknande eller slummer. Villorna på stranden ligger bara några steg från atollen och några har egen pool. Färgtonerna går i ljusa jordtoner och inredningen är modern. Här finns den spektakulära och världens största undervattensrestaurang 5.8 Undersea Restaurant - ett garanterat minne för livet. Här ligger fokus på dagsfärska fisk och skaldjur. Restaurangen Kashibo serverar asiatisk gatumat i lyxförpackning. De nyförälskade med ögon endast för varandra har en given favorit i Champagne Pavillion med sina avsides hörn där levande ljus skapar en magisk stämning. Hotellet är ett av få i Maldiverna som erbjuder padel tennis. Duniye Spa bjuder naturliga behandlingar med holistisk filosofi, perfekt efter en dag med vattensporter som dykning, snorkling eller vattenskoter. Följt av en kvällscocktail, såklart.

Missa inte! Travel Beyond i samarbete med Qatar Airways presenterar ett unikt researrangemang där du flyger direkt till Maldiverna sportlovet 2022. Klicka här för att läsa mer!

Hotellfakta

Anna Ekenstein

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.