Hurawalhi Island Resort MaldivernaLhaviyani Atoll

1 av 11

Hur klyschigt det än låter är Hurawalhi Island Resort en ”only adults oas” mitt i havet för vuxna resenärer som söker ett förstklassigt alternativ med tillgång till padel tennis. På den privata korallön i den vackra atollen Lhaviyani är du som gäst endast välkommen om du är 16 år eller äldre. Atmosfären är lugn, romantisk och förtrollande vare sig du väljer att bo direkt på stranden eller i en villa på pålar ovan lagunen. Varje villa är en egen liten del av paradiset med utsikt mot solens vaknande eller slummer. Villorna på stranden ligger bara några steg från atollen och några har egen pool. Färgtonerna går i ljusa jordtoner och inredningen är modern. Här finns den spektakulära och världens största undervattensrestaurang 5.8 Undersea Restaurant med fokus på dagsfärska fisk- och skaldjur. Ett garanterat minne för livet. Restaurangen Kashibo serverar asiatisk gatumat i lyxförpackning. De nyförälskade med ögon endast för varandra har en given favorit i Champagne Pavillion med sina avsides hörn där levande ljus skapar en magisk stämning.  Duniye Spa erbjuder naturliga behandlingar med holistisk filosofi, perfekt efter en dag med vattensporter som dykning, snorkling eller vattenskoter. Följt av en kvällscocktail, såklart.


Preferred Partner

Forbes Travel Guide

Som kund till Travel Beyond får du speciell VIP-status när du bor på ett hotell som är "Endorsed by Forbes Travel Guide" – vart i världen du än reser.

Läs mer om Forbes Travel Guide

Hotellfakta

Anna Ekenstein

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Hurawalhi Island Resort i Lifestyle

 • Travel Beyonds Maldiverna

  • Helena Andrén

  Ett förstklassigt ultraparadis

  Läs mer

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.