The Nautilus MaldivernaBaa Atoll

1 av 19

Hit, till det unika paradiset i Baa-atollen, mitt i ett världsarv, kommer du med hotellets egna sjöflygplan. The Nautilus, som öppnades i mars 2019, har endast 26 rum (Houses och Residences), med toppiga vasstak och i imponerande storlekar mellan 252 och 560 kvadratmeter. Ungefär hälften ligger direkt på stranden bland palmer och tropisk grönska. Resterande villor står på pålar i den blå lagunen och alla har direkt tillgång till hotellets egna husrev. Samtliga rumskategorier kommer med egen privat pool, allrum och sovrum samt privat butler. På The Nautilus möts du av bohemiskt lugn, dämpade färger, svepande textilier, ljusa trädäck med solbäddar och egen infinitypool. Ett särskilt imponerande inslag i husen över vattnet är glasgolvet i vardagsrummen där du kan titta ned på fiskar som simmar omkring mellan pålarna. Här är platsen du kastar av dig dina flipflops för att aldrig mer under vistelsen ta på dig dem igen. Anledningen är sanden som är len som silke och gör gott för dina vintertrötta fötter. När det kommer till service får du en känsla av att alla har blivit handplockade och omsorgsfullt utvalda för att fullända en perfekt upplevelse. Atmosfären är avslappnad men med en otrolig uppmärksamhet på detaljer och maten är exceptionell – kurerad och övervakad av den franska stjärnkocken Jeremy Metz.  The Nautilus har ett oskrivet matkoncept som innebär att gäster uppmuntras beställa vad som helst när som helst under dygnets 24 timmar. Från frostiga öl med hamburgare till de finaste middagarna med världens allra bästa viner. På stranden finns dyk- och vattensportcenter och vill du se mer av atollen kan du hänga med på djuphavsfiske, öhopping, midnattssimning, snorkling med mantor, valhajar och delfiner.

Missa inte! Travel Beyond i samarbete med Qatar Airways presenterar ett unikt researrangemang där du flyger direkt till Maldiverna sportlovet 2022. Klicka här för att läsa mer!

Hotellfakta

Maria Sandborg Sales Manager

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.