Galapagos, 6-13 juni 2020 KryssningarSilver Origin

Galapagos är ett drömresmål för många naturälskare och djurintresserade.  Att gå i Charles Darwins fotspår är få förunnat!

Mitt på ekvatorn och långt ut i Silla havet ligger Galapagosöarna. Här kan du simma med pingviner, möta elefantsköldpaddorna och solbada med sjölejonen på härliga stränder. Silver Galapagos-fartyget gör kryssningarna i denna magiska övärld med guldkant. Gourmetmåltider och högklassiga viner ackompanjeras av intressanta föreläsningar och bildförevisningar. Allt detta slår dock inte själva upplevelsen att få möta dessa unika djurarter på några av de många expeditioner som görs vid varje anhalt. De 100 gästerna delas snabbt upp i mindre grupper som tillsammans med kunnig guide får den bästa upplevelsen som bara är möjlig. 

Läs vår kollega Ingas reseupplevelse från Galapagos här.


Preferred Partner

Virtuoso

Följande ingår i Virtuosos program:

 • Specialpriser
 • Uppgradering i mån av plats
 • Daglig frukost för två
 • Värdecheck á 100 USD att utnyttja på hotellet
 • VIP välkomnande
 • Tidig incheckning och sen utcheckning i mån av plats

Läs mer om Virtuoso

Fakta om kryssningen

 • Fartyg

  Silver Origin
 • Antal passagerare

  100
 • Restauranger

  2
 • Övrigt på fartyget

  Bar, Bibliotek, Fitnesscenter, Jacuzzi, Spa
 • Lämpar sig väl för

  Natur & Kultur .

Inga Rosén Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Färdplan

 1. Dag 1: San Christobal

 2. Dag 2: Bartolome & Santiago

 3. Dag 3: Roca Isabela & Fernandina

 4. Dag 4: Isabela

 5. Dag 5: Floreana

 6. Dag 6: Santa Cruz

 7. Dag 7: Baltra


Rederiet Silversea Cruises

Med Silversea Cruises kryssar man världen runt i första klass och helt bekymmersfritt. I hytten väntar champagne och man behöver inte tänka på vad saker kostar under resan, för nästan allt ingår. Bara vissa restauranger, eventuella utflykter och spa-behandlingar tillkommer. Silverseas fartyg är mindre än de stora kryssningsfartygen och tar högst knappa 600 passagerare. Personalen är nästan lika många och passagerarna får en upplevelse utöver det vanliga. Högsta kvalitet genomsyrar hela verksamheten och detta är någonting för dig som vill ha extra guldkant på tillvaron. Ombord kan man motionera eller bara koppla av i en avspänd miljö. Ett par gånger i veckan klär man upp sig i smoking och vackra klänningar och restaurangerna ombord varierar meny och utvalda viner så att varje dag blir en ny upplevelse. Och ett nytt spännande resmål väntar varje dag utan att du behöver flytta själv. Vill du uppleva det bästa här i livet – pröva Silversea.


Fartyg

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.