Silver Discoverer Kryssningar

1 av 10

Kryssa i bästa bekvämlighet bortom bestyr och besvär. Silver Discoverer är speciell. Hon har storleken strax större än en lustjakt och glider graciöst med sina gäster till Stilla havets mest avlägsna hörn. Ombord finns endast sviter där alla har havsutsikt varifrån du se kan glaciären kalva i Alaska. Några har privata balkonger från vilka du kan se havstulpanerna på en val i luftsprång utanför australiensiska Kimberley.

Servicen ombord är ett signum. Vare sig du stiger ombord i Kobe och drömmer om sushi eller på Tahiti och siktar på Sällskapsöarna är det din butler som välkomnar dig till sviten, erbjuder dig kuddar i gåsdun eller Tempur och sedan packar upp medan champagneglasen klirrar på däck. Det är även butlern som putsar dina skor innan kvällens supé i salongen, och skickar shortsen på tvätt efter solbad på Kiribati eller strövtåg i Kamtjatka.

Strandhugg och expeditioner görs tillsammans med välutbildade guider i smidiga zodiakbåtar som enkelt når isolerade stränder och inspirerande korallrev. Den polerade perfektionen fortsätter ut i köket där internationella stjärnkockar skapar menyer inspirerade av Relais & Chateaux och sommelieren ser till att den välfyllda vinkällaren ständigt håller perfekta elva grader. Silver Discoverer tillhör Silverseas lyxkryssarflotta och tummar aldrig på högsta standard i en fullkomlig all inclusive-vistelse. Vare sig det handlar om klassisk kryssning eller expedition i vildare vatten.


Preferred Partner

Virtuoso

Följande ingår i Virtuosos program:

 • Specialpriser
 • Uppgradering i mån av plats
 • Daglig frukost för två
 • Värdecheck á 100 USD att utnyttja på hotellet
 • VIP välkomnande
 • Tidig incheckning och sen utcheckning i mån av plats

Läs mer om Virtuoso

Silver Discoverer

 • Antal passagerare

  116
 • Restauranger

  2
 • Övrigt på fartyget

  Bar, Fitnesscentrer, Spa, Pool
 • Lämpar sig väl för

  Natur & Kultur.

Camilla Zacharias Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Rederiet Silversea Cruises

Med Silversea Cruises kryssar man världen runt i första klass och helt bekymmersfritt. I hytten väntar champagne och man behöver inte tänka på vad saker kostar under resan, för nästan allt ingår. Bara vissa restauranger, eventuella utflykter och spa-behandlingar tillkommer. Silverseas fartyg är mindre än de stora kryssningsfartygen och tar högst knappa 600 passagerare. Personalen är nästan lika många och passagerarna får en upplevelse utöver det vanliga. Högsta kvalitet genomsyrar hela verksamheten och detta är någonting för dig som vill ha extra guldkant på tillvaron. Ombord kan man motionera eller bara koppla av i en avspänd miljö. Ett par gånger i veckan klär man upp sig i smoking och vackra klänningar och restaurangerna ombord varierar meny och utvalda viner så att varje dag blir en ny upplevelse. Och ett nytt spännande resmål väntar varje dag utan att du behöver flytta själv. Vill du uppleva det bästa här i livet – pröva Silversea.


Fartyg

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.