Island och Svalbard, 10-21 juni 2020 KryssningarSilver Cloud

1 av 4

Denna expeditionskryssning tar er från sagornas ö, Island till oförglömliga Svalbard.  

På 12 dagar får du uppleva vår närmaste polarregion från första parkett.  Orörda vikar och dramatiska landskap binds samman med de isländska sagorna och dess väsen.  Kryssningen går längs västkusten upp mot norra delen av ön innan Grönlandshavet korsas med ett stopp på isolerade Jan Mayen, som sticker upp ur det mittatlantiska havet. Resan över havet fylls med föreläsningar och preparationer för resans höjdpunkt - mötet med isbjörn! Denna kryssning tar er till de orörda norra regionerna på Svalbard, där det arktiska landskapet karaktäriseras av gnistrande glaciärer, fjordar och dramatiska bergstoppar. Förutom den vita isbjörnen, kantas stränderna av både valrossar och valar. Garanterat ett minne för livet!

Livet ombord Silver Cloud är precis så bekvämt som du kan vänta dig av ett 5-stjärnigt fartyg. Stora sviter, rymliga badrum och sköna sängar erbjuds varje resenär. Gourmetmåltider med förstklassiga viner gör inte kryssningen mindre njutbar. 


Preferred Partner

Virtuoso

Följande ingår i Virtuosos program:

 • Specialpriser
 • Uppgradering i mån av plats
 • Daglig frukost för två
 • Värdecheck á 100 USD att utnyttja på hotellet
 • VIP välkomnande
 • Tidig incheckning och sen utcheckning i mån av plats

Läs mer om Virtuoso

Fakta om kryssningen

 • Datum

 • Fartyg

  Silver Cloud
 • Antal passagerare

  254
 • Restauranger

  4
 • Övrigt på fartyget

  Bar, Bibliotek, Butik, Fitnesscenter, Pooldäck, Spa

Daniel Wahlberg

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Färdplan

 1. Dag 1: Reykjavik

 2. Dag 2: Latrabjarg Cliffs & Dynjandi Waterfalls

 3. Dag 3: Vigur Island & Hornbjarg Cliffs

 4. Dag 4: Akureyri

 5. Dag 5: Till havs

 6. Dag 6: Jan Mayen Island

 7. Dag 7: Till havs

 8. Dag 8-11: Svalbard

 9. Dag 12: Longyearbyen


Rederiet Silversea Cruises

Med Silversea Cruises kryssar man världen runt i första klass och helt bekymmersfritt. I hytten väntar champagne och man behöver inte tänka på vad saker kostar under resan, för nästan allt ingår. Bara vissa restauranger, eventuella utflykter och spa-behandlingar tillkommer. Silverseas fartyg är mindre än de stora kryssningsfartygen och tar högst knappa 600 passagerare. Personalen är nästan lika många och passagerarna får en upplevelse utöver det vanliga. Högsta kvalitet genomsyrar hela verksamheten och detta är någonting för dig som vill ha extra guldkant på tillvaron. Ombord kan man motionera eller bara koppla av i en avspänd miljö. Ett par gånger i veckan klär man upp sig i smoking och vackra klänningar och restaurangerna ombord varierar meny och utvalda viner så att varje dag blir en ny upplevelse. Och ett nytt spännande resmål väntar varje dag utan att du behöver flytta själv. Vill du uppleva det bästa här i livet – pröva Silversea.


Fartyg

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.