Klassiska Rivieran KryssningarSeabourn Ovation

1 av 3

En klassisk resa som tar oss från Barcelona längs det bästa av Italienska- och Franska rivieran. 

Resan startar i vackra Barcelona och tar oss vidare till den pittoreska fiskebyn Palamos på Spaniens Costa Brava. Hitta en härlig strand, se dagens fångst komma in till bryggan eller besök Salvador Dalís hem. Resan tar oss vidare till St. Tropez - det är inte svårt att förstå varför den här platsen lockar stjärnor från hela världen. Vi hinner också med stopp i vykortslika Portofino och magiskt vackra Portovenere på Italienska rivieran innan fartyget vänder tillbaka mot Frankrike.
Le Lavandou är seglarnas favorit längs Cote d'Azur och resan avslutas i vackra Sete innan vi är tilbaka i Barcelona. Det här är helt enkelt resan för dig som vill se det bästa av Italienska- och Franska rivieran! 

En resa med Seabourn Ovation är lyxupplevelse utöver det vanliga. Fartyget har 5 restauranger där du kan njuta av internationella gourmeträtter och vin från världens alla hörn. När rastlösheten smyger sig på finns ett brett utbud av underhållning, SPA och fullt utrustat gym. 


Preferred Partner

Virtuoso

Följande ingår i Virtuosos program:

 • Specialpriser
 • Uppgradering i mån av plats
 • Daglig frukost för två
 • VIP välkomnande
 • Tidig incheckning och sen utcheckning i mån av plats

Läs mer om Virtuoso

Fakta om kryssningen

 • Datum

 • Antal passagerare

  604
 • Restauranger

  5
 • Övrigt på fartyget

  Bar, Fitnesscenter, Nattklubb, Pool, Spa
 • Lämpar sig väl för

  Romantik & bröllopsresa.

Daniel Wahlberg

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Färdplan

 1. Dag 1: Barcelona

 2. Dag 2: Palamos

 3. Dag 3: Saint-Tropez

 4. Dag 4: Portofino

 5. Dag 5: Portovenere

 6. Dag 6: Le Lavandou

 7. Dag 7: Sete

 8. Dag 8: Barcelona


Rederiet Seabourn

Seabourns fartyg är något mindre i storlek än traditionella kryssningsfartyg och påminner om stora privata yachter. Besättningen är nästan lika stor till antal som antalet passagerare. Sviterna är utrustade med alla tänkbara bekvämligheter och nästan allting ingår i priset – gourmetmåltider, viner, champagne, drinkar, underhållning och dricks till den ytterst professionella personalen. Fartygens storlek gör det möjligt att besöka små ofta pittoreska hamnar som de större fartygen inte kan nå. Stämningen ombord är elegant och intim. Några kvällar i veckan klär passagerarna upp sig i smoking. De övriga kvällarna råder informell klädstil, men de flesta väljer ändå att byta om till något festligt inför middagen. När du kryssar med Seabourn väljer du själv var och när du önskar inta de delikata gourmetmåltiderna. Trots att fartygen inte är stora finns många olika restauranger att välja mellan, var och en med sin egen atmosfär och meny. Ombord på fartygen finns gym, spa, swimmingpool och i aktern kan man fälla ut en marina för bad och vattensporter. På kvällstid finns pianobar, casino, dans till orkester och underhållning med förstklassiga artister.


Fartyg

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.