Aktuell information gällande coronaviruset Aktuellt just nu

Det rapporteras intensivt om coronaviruset och dess spridning just nu. Vår högsta prioritet är att skydda dig som kund och är du orolig för dina kommande resplaner, tveka inte att kontakta oss.

Varje situation och bokning är unik men du kan vara säker på att vår höga servicenivå förblir lika hög även i orostider. Vi följer utvecklingen noga och står givetvis i regelbunden kontakt med våra partners och de relationer vi har byggt under många år gör det möjligt för oss att personligen diskutera och uppnå flexibilitet när det gäller villkor, priser, erbjudanden och ombokningar. Vi gör vårt yttersta för att minimera eventuella avbokningsförluster genom att flytta fram bokningen där det är möjligt.  Varje beslut fattas med ditt bästa som prio ett.

 

Till er med inbokade resor i mars-juni

Nu när UD avråder från alla icke nödvändiga utlandsresor t.o.m 15 juni påverkar det er kommande resa vilket vi verkligen beklagar. Vi kommer att kontakta er med mer information så snart vi har möjlighet. Då ingen resa är den andra lik ber vi om lite extra förståelse för att det kan ta lite tid att återkomma med besked.

I behov av kontakt?

Vårt kontor är minimalt bemannat just nu men det går bra att nå din resekonsult genom att ringa hens direktnummer alternativt mobilnummer. Alla telefonnummer hittar du här.

 

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.