Aktuell information gällande coronaviruset Aktuellt just nu

UD har nu dragit tillbaka sin avrådan från icke nödvändiga utlandsresor till vissa länder. Länderna som det från och med den 15 juli är fritt fram att resa till är: Grekland, Kroatien, Spanien, Italien, Portugal, Slovenien, Frankrike, Island, Belgien, Luxemburg, Andorra, Polen och Tyskland. Från den 29 juli öppnas Schweiz upp för resa.

För övriga länder inom EU, EES och Storbrittannien kvarstår avrådan till och med den 29 juli. För resor till länder utanför EU, EES och Schengen förlängs avrådan till den 31 augusti.

Varje situation och bokning är unik men du kan vara säker på att vår höga servicenivå förblir lika hög även i orostider. Vi följer utvecklingen noga och står givetvis i regelbunden kontakt med våra partners och de relationer vi har byggt under många år gör det möjligt för oss att personligen diskutera och uppnå flexibilitet när det gäller villkor, priser, erbjudanden och ombokningar. 

I behov av kontakt?
Vårt kontor är minimalt bemannat just nu men det går bra att nå din resekonsult genom att ringa hens direktnummer alternativt mobilnummer. Alla telefonnummer hittar du här.

 

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.